Samen gezellig koken waarbij je de meest heerlijke gerechten maakt. Bij Studio 16 kun je terecht voor het geven en volgen van diverse kookworkshops. Indisch, Italiaans, Spaans, Surinaams of samen met je (klein)kinderen, je kunt het zo gek niet verzinnen. Samen koken en vervolgens uitgebreid genieten van de gerechten en het gezelschap.

Bekijk hier onze brochure met Kookworkshops mogelijkheden

Daarnaast biedt de studio de ruimte aan enkele kookclubs waaronder een dameskookclub en een herenkookclub.

Of je nu een enthousiaste hobby-kok bent of het gezellig vindt om mensen rondom de eettafel te treffen, bij Studio 16 is veel mogelijk.

"Afgelopen vrijdag hebben we een kookworkshop gevolgd bij Studiozestien. We werden hartelijk ontvangen met een heerlijk glaasje cava (caba) in de prachtige studio. Onder begeleiding van de fantastische gastvrouw Estrella en Spaanse muziek op de achtergrond hebben we heerlijke tapas op tafel getoverd. Dank je Estrella voor de geweldige avond,  een echte aanrader voor kookliefhebbers in combinatie met een avondje uit."

Wil jij binnenkort aanschuiven bij een kookworkshop? Bekijk de evenementenpagina voor de komende workshops.

Wil je zelf een kookworkshop organiseren? Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Ik luister graag naar jouw wensen en ideeën.