Studio 16 leent zich uitstekend voor het geven van verschillende workshops; culinaire, muzikale, creatieve etc. De locatie biedt ruimte voor het plaatsen van een aantal werktafels en de goede voorzieningen zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt.

Ben je op zoek naar een passende locatie voor jouw workshops, informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Ik luister graag naar jouw wensen en ideeën.

"Mijn cursus duurde 3 avonden. Estrella dacht met mij mee hoe ik deze avonden het beste in kon delen en stelde voor om de avond te beginnen met een maaltijd. Dit was perfect! Het gaf de deelnemers de tijd om elkaar beter te leren kennen zodat ze tegen de tijd dat we aan de inhoud begonnen ook goed durfden te vertellen en te delen. De maaltijden waren heerlijk en tijdens de avonden hadden we alles wat we nodig hadden binnen handbereik. Als ik weer een cursus of workshop geef, weet ik waar ik dat ga doen!"

Maar ook voor het volgen van bijzondere en unieke workshops ben je bij Studio 16 aan het goede adres. Stylingadvies, kookworkshops, bedrijfsgerelateerde workshops of creatieve workshops, het aanbod is groot en gevarieerd. Wil jij binnenkort aanschuiven bij een workshop? Bekijk de evenementenpagina voor de komende workshops.