Zoek je een inspirerende, verrassende vergaderruimte dan is de Tuinkamer van Studio 16 de geschikte plek. Het is een unieke locatie waar goed nagedacht is over de juiste sfeer en de benodigde voorzieningen. Een multifunctionele ruimte met aandacht voor ambiance en beleving. Aan de grote vergadertafel kunnen 20 personen plaatsnemen, maar ook voor grotere groepen zijn er verschillende passende oplossingen. De ruime binnentuin is toegankelijk vanuit de Tuinkamer, een heerlijke plek voor break-out sessies, lunches, borrels etc.  De Tuinkamer en de binnentuin staan volledig tot jouw beschikking. Je kunt dus privé en ongestoord aan het werk.

Vergaderarrangementen met een culinaire invulling zijn een feest bij Studio 16. Een koffietafel, lunch, borrel of diner worden met passie ter plaatse bereid. Maatwerk is het sleutelwoord. Zo kunnen wij ook totaal verzorgde dagprogramma’s voor jou samenstellen en organiseren.

"Een prettige & rustige vergaderlocatie met veel mogelijkheden. Prima service en erg klantvriendelijk."

Wil jij een creatieve, inspirerende, efficiënte en resultaatgerichte vergadering? Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën.